Wervingsvideo laten maken

Waarom Dag en dauw?

Altijd contact via telefoon, email of Whatsapp. Dit zorgt voor korte lijnen, heldere afspraken en de zekerheid dat je deadline wordt gehaald.
Wij zorgen voor een heldere aantrekkelijke offerte zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
Wij luisteren naar jouw wensen en verrassen je graag met vernieuwende ideeën.
Werf de juiste kandidaten!

Wervingsvideo laten maken? Ontdek onze prijzen, aanpak en bekijk voorbeelden. Dag&Dauw heeft ervaring in succesvolle wervingsvideo's.

Bij Dag en Dauw begrijpen we het belang van een boeiende wervingsvideo die uw bedrijf authentiek en aantrekkelijk presenteert. Wij vertellen je graag hoe onze professionele wervingsvideo's jouw organisatie kunnen versterken.

Een wervingsvideo is meer dan alleen een trend in de moderne wervingswereld - het is een noodzakelijk instrument geworden om het verhaal van jouw bedrijf op een visueel aantrekkelijke manier te vertellen. In een wereld waarin online aanwezigheid cruciaal is, biedt een goed geproduceerde wervingsvideo talloze voordelen:

Krachtige Eerste Indruk: Onze video op jouw carrièrepagina zal de aandacht van werkzoekenden trekken en een blijvende eerste indruk achterlaten.

Authenticiteit: Laat potentiële kandidaten kennismaken met jouw bedrijfscultuur en waarden, waardoor we een gevoel van authenticiteit en transparantie creëren.

Bereik Een Groter Publiek: Onze wervingsvideo's kunnen gemakkelijk worden gedeeld op sociale media en professionele netwerken, waardoor jouw vacatures een groter publiek bereiken.

Bespaar Tijd en Geld: Een goed geoptimaliseerde wervingsvideo kan jouw sollicitatieproces stroomlijnen, waardoor je tijd en geld bespaart op het screenen van ongeschikte kandidaten.

Wervingsvideo laten maken kosten & offerte

Een wervingsvideo kan onderdeel zijn van ons Dag&Dauw Plus abonnement. Natuurlijk is het ook mogelijk deze video op offerte basis te produceren. Neem contact met ons op voor een heldere en vrijblijvende offerte.

 

 

Een kijkje achter de schermen bij het maken van een wervingsvideo door Dag&Dauw

Wat is een wervingsfilm?

Een wervingsvideo is een krachtig hulpmiddel in de moderne wervingsstrategieën. Het is een korte video die bedrijven en organisaties gebruiken om zichzelf te presenteren aan potentiële sollicitanten.

In deze video wordt de bedrijfscultuur, het werkomgeving en de waarden op een aantrekkelijke en authentieke manier getoond. Het doel van een wervingsvideo is om een blijvende indruk achter te laten bij kijkers en hen te inspireren om bij het bedrijf te solliciteren.

Met een creatieve insteek, professionele beelden en geluiden kan een wervingsvideo helpen om topkandidaten aan te trekken en het wervingsproces efficiënter te maken. Het is een essentieel instrument geworden voor moderne werkgevers die zich willen onderscheiden in een competitieve arbeidsmarkt.

voorbeeld van een wervingsvideo

Wakkere klanten van  Dag&Dauw

Nooit meer gebrek aan kwalitatieve content?

Maak kennis met Dag&Dauw Plus!
Video op abonnementsbasis voor een vast bedrag per maand.
Dag&Dauw Plus
Whatsapp sturen