Virtual Reality laten maken

Waarom Dag en dauw?

Altijd contact via telefoon, email of Whatsapp. Dit zorgt voor korte lijnen, heldere afspraken en de zekerheid dat je deadline wordt gehaald.
Wij zorgen voor een heldere aantrekkelijke offerte zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
Wij luisteren naar jouw wensen en verrassen je graag met vernieuwende ideeën.
Laat jouw klant het in VR beleven!

Virtual Reality, afgekort als VR, is een baanbrekende technologie die de manier waarop we interageren met de digitale wereld transformeert. Door een Virtual Reality te laten maken stel je individuen in staat om volledig ondergedompeld te worden in een virtuele omgeving, waardoor ze een gevoel van aanwezigheid en realisme ervaren dat tot voor kort ondenkbaar was.

Hoe werkt Virtual Reality?

In essentie plaatst VR de gebruiker middenin een gesimuleerde 3D-omgeving.
Dit gebeurt meestal met behulp van een VR-headset, die de visuele en auditieve zintuigen van de gebruiker dompelt in een digitale wereld. Deze headsets bevatten schermen die beelden projecteren die in real-time reageren op de bewegingen van de gebruiker, waardoor een naadloze en immersieve ervaring ontstaat.

Dag&Dauw produceert Virtual Reality op basis van 360 graden video.

Naast dat VR wordt bekeken op VR-headsets is het ook mogelijk dit achter een computer of op een smartphone scherm te bekijken. Hierdoor is een Virtual Reality productie breed inzetbaar.

Virtual Reality laten maken

Still uit een interactieve Virtual Reality tour voor ING.

De mogelijkheden van Virtual Reality bij Dag&Dauw

  • 360 graden video:Een VR video die breed inzetbaar is. De video kan op VR Headsets worden bekeken maar ook gedeeld worden op Youtube.
  • Interactieve VR tour: In deze variant is het voor de gebruiker mogelijk om interactief een locatie te bezoeken. Hierbij kunnen Hotspots zorgen voor extra (video)content. Bekijk hier een voorbeeld van een interactie tour.
Voorbeeld van een 360 graden video voor John Miller. Kijk 360 graden rond door de video te verslepen.

De meeste klanten van Dag&Dauw zetten VR in als sale tool waarbij het van belang is om de klant een bepaalde locatie te laten zien waarbij het niet mogelijk is deze fysiek te bezoeken.

Wakkere klanten van  Dag&Dauw

Nooit meer gebrek aan kwalitatieve content?

Maak kennis met Dag&Dauw Plus!
Video op abonnementsbasis voor een vast bedrag per maand.
Dag&Dauw Plus
Whatsapp sturen