Instructievideo laten maken

Waarom Dag en dauw?

Altijd contact via telefoon, email of Whatsapp. Dit zorgt voor korte lijnen, heldere afspraken en de zekerheid dat je deadline wordt gehaald.
Wij zorgen voor een heldere aantrekkelijke offerte zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
Wij luisteren naar jouw wensen en verrassen je graag met vernieuwende ideeën.
Video staat garant voor een heldere uitleg

Instructievideo's zijn krachtige tools die organisaties helpen om hun boodschap op een duidelijke en boeiende manier over te brengen. Net als bedrijfsfilms stellen instructievideo's bedrijven in staat om zichzelf te presenteren, hun waarden en cultuur te delen, en complexe informatie op een begrijpelijke wijze uit te leggen aan een breed publiek.

De Kracht van Instructievideo's

Een instructievideo biedt een gestructureerde en visuele benadering om informatie te delen. Het doel is om de kijker te informeren, te begeleiden en te engageren. Hier zijn enkele voordelen van het investeren in instructievideo's:

 1. Heldere Communicatie: Instructievideo's maken gebruik van beeld en geluid om complexe concepten begrijpelijk te maken. Ze zijn ideaal voor het uitleggen van processen, procedures, en productgebruik.
 2. Uniforme Training: Instructievideo's zorgen voor consistente training en instructie, ongeacht de locatie of tijd. Nieuwe medewerkers kunnen snel worden ingewerkt en bestaande medewerkers kunnen hun kennis bijwerken.
 3. Efficiëntie: Het delen van informatie via video bespaart tijd en middelen. Medewerkers, klanten of partners kunnen instructies op hun eigen tempo bekijken en herzien.
 4. Visuele Aantrekkingskracht: Visuele elementen en illustraties in instructievideo's maken de content aantrekkelijker en gemakkelijker te onthouden.
 5. Toegankelijkheid: Instructievideo's kunnen op verschillende platforms worden geplaatst, waardoor ze toegankelijk zijn voor een breed publiek.

Deze instructievideo is geproduceerd door Dag&Dauw en domineert al jaren de zoekresultaten als mensen op Youtube opzoek zijn hoe ze vloerverwarming zelf kunnen aanleggen.

Waarom een Instructievideo Laten Maken?

Het investeren in kwalitatieve instructievideo's biedt tal van voordelen:

 • Deel jouw kennis: Door het inzetten van instructievideo's laat je zien dat je expert bent op jouw vakgebied.
 • Duidelijke en Uniforme Instructies: Zorg ervoor dat jouw medewerkers en doelgroep dezelfde boodschap begrijpen en volgen.
 • Efficiënte Training: Bespaar tijd en middelen met gestandaardiseerde trainingsvideo's.
 • Toegankelijke Kennisdeling: Maak jouw informatie toegankelijk voor een breed publiek, altijd en overal.
 • Professionele Uitstraling: Laat zien dat je investeert in heldere communicatie en kwaliteit.
 • Verbeterde SEO: Het delen van instructievideo's op je website kan je zoekmachineoptimalisatie verbeteren en je online zichtbaarheid vergroten.
voorbeeld van een How-to video voor Ledûb

Instructievideo laten maken kosten & offerte

Een bedrijfsvideo kan onderdeel zijn van ons Dag&Dauw Plus abonnement. Natuurlijk is het ook mogelijk deze video op offerte basis te produceren. Neem contact met ons op voor een heldere en vrijblijvende offerte.

Wakkere klanten van  Dag&Dauw

Nooit meer gebrek aan kwalitatieve content?

Maak kennis met Dag&Dauw Plus!
Video op abonnementsbasis voor een vast bedrag per maand.
Dag&Dauw Plus
Whatsapp sturen