Film

Film

separator film Film separator1

Bedrijfsfilms & Commercials

Communiceer met film

In ons huidige, snelle informatietijdperk is goede communicatie de sleutel tot succes. Wil jij jouw bedrijf, merk of product er echt uit laten springen dan is film het juiste medium.

Over het algemeen zijn mensen visueel ingesteld en uit onderzoek blijkt dat 60% van de consumenten liever een video bekijkt dan dezelfde informatie in een tekst voorgeschoteld krijgen.

Wil jij jouw boodschap of product dus snel en krachtig aan jouw doelgroep presenteren, dan is film een uitstekend medium om dit te doen. Het stelt je in staat om klanten direct jouw product te laten zien, je kunt er makkelijk je diensten mee demonstreren en het helpt je om snel nieuwe ideeën en concepten te visualiseren.

Door de hedendaagse technologische ontwikkelingen is het tegenwoordig mogelijk om kwalitatief goede filmproducties te leveren tegen een aantrekkelijk tarief.Een professionele filmproductie is dus toegankelijker dan je zou verwachten!

→ Film over de werkwijze van NEWstairs traprenovatie & -bekleding

De samenwerking met Dag & Dauw ervaren wij als zeer prettig. Ze zijn betrouwbaar, vakbekwaam en denken mee op alle fronten. In de toekomst werken wij graag nog veel met Dag & Dauw samen en wij bevelen Dag & Dauw daarom ook zeker bij iedereen aan!

– Frank Steyvers, Directie NEWstairs

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Dag&Dauw

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
We bellen je graag!

 

Onze diensten

Film

→ Bedrijfsfilm

→ Commercial

→ Presentatie film

→ Instructie video

→ Testimonial

→ Aftermovie

→ Videoclip

→ Lipdup

Animatie

→ 2D Animatie

→ Motion Graphic

→ Explanation

Virtual Reality

→ Youtube 360 video

→ 360° Fotografie

→ 360° Film

→ 360° Tour

→ Google business view